Продължаваме промяната“ проведе разговори с Демократична България“, ИТН и БСП

...
Продължаваме промяната“ проведе разговори с Демократична България“, ИТН и БСП
Коментари Харесай

Демократична България представи идеите са за туризма пред бъдещите си партньори

Продължаваме промяната “ организира диалози с „ Демократична България “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия за сключването на съдружно съглашение и по тематиката „ Туризъм “. Дискусията бе поведена от съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Всяка една от партиите показа своите възгледи и визии за това по какъв начин да се усъвършенства бранш „ Туризъм “.
Плащаме най-вече за храна, когато почиваме у нас
Близо 40% от разноските на българските жители, осъществили туристически пътувания у нас през лятото, са били за храна. В същото време,...

Демократична България

Програмата на Демократична България е ориентирана в развиването на устойчивия туризъм в разнообразните му форми, нужда от основаване на цялостна Стратегия за развиване на туризма в цяла България, по-добро качество на живот на месните общности, обезпечено посредством туризма, повече благоприятни условия за микро и дребен бизнес на локалните в туризма. Демократична България предлага още развиването на спа туризма, въз основа на материалното ни благосъстояние, като Министерство на околната среда и водите би трябвало да извърши услуга на Министерство на туризма като направи обширен обзор и записва водите по качество и минералните извори, които могат да се употребяват в спа туризма. Италия ще ни пречи, тъй като те желаят да бъдат спа туризма на Европа.

Демократична България желае още развиване на здравен туризъм, основаване на обществен обстоен указател на всички туроператори, турагенти, екскурзоводи, хотелиери и ресторантьори, основаване на условия за стабилно развиване на дестинациите и регионите в 4 сезона, да се трансформира българският туристически артикул във всесезонен, развиване и използване на целеустремен изчерпателен туристически артикул, конкурентноспособен туристически бранш, развиване на еко, морския, културен, селски, винено-кулинарен и планински туризъм.

Другите оферти на Демократична България са: по-богат микс от услуги, привличане на туристически потоци от по-висок клас туристи, нови благоприятни условия за развиване на ресурсите, браншът да оформи една обща рамка за правила за туризъм, което да щади наследството на страната, надзор над замърсяването на околната среда от туристическите предприятия, обновяване на достоверните култури, обичаи и особености, поощряване предлагането на локалните артикули и храни, основаване на фермерски магазини, създаване на нови еко пътеки, площадки, възобновяване на корабоплаването сред обитаемоте места и други
„ Демократична България “ залага на стопанската система на високата добавена стойност
Целта на „ Демократична България “ е за един-два управнически мандата българската стопанска система да се трансформира в стопанска система на висо...

Демократична България настоя за приемането на народен велосипеден проект за това кой, по какъв начин и къде построява велосипедни направления в България и основаване на Национално координационно звено, което да бъдат правоприемник на Европейската велосипедна федерация.

Борислав Сандов съобщи, че туризмът не би трябвало е единствено настаняване и пътешестване. Трябва да се направи по този начин, че задграничните туристи да желаят още веднъж да се върнат в България.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР