Продължаваме промяната“/ПП/ оттегли номинацията на Радостин Василев за председател на

...
Продължаваме промяната“/ПП/ оттегли номинацията на Радостин Василев за председател на
Коментари Харесай

Бяс тресе Руди Гела! Киро го посече сериозно. От ПП оттеглиха номинацията му

„ Продължаваме промяната “/ПП/ отдръпна номинацията на Радостин Василев за ръководител на парламентарната комисия за децата, младежта и спорта, излиза наяве от планове за решения, импортирани в деловодството на Народно събрание.

Неофициално от Движение за права и свободи са удостоверили пред медии в коридорите на Народното събрание, че Халил Летифов остава тяхното предложение за началник на спортна комисия. Миналата седмица опитът за избор на неин ръководител провокира разкол в пленарна зала. Тогава от Политическа партия упрекнаха президента Румен Радев и служебния министър Весела Лечева в оказване на напън за разстройване на опцията Радостин Василев да стане ръководител на комисията.

Като удостоверение, че от групировката на Кирил Петков и Асен Василев се отхвърлят от борбата за Комисията за децата, младежта и спорта, следва и предлагането им да повдигнат кандидатурата на юриста Васил Стефанов за ръководител на Комисията по правата на индивида и вероизповеданията, а вместо Иван Христанов да предложат Росен Костурков да оглави Комисията по земеделие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР