Продължаваме промяната“ показаха, че не разбират нищо от съдебна реформа.

...
Продължаваме промяната“ показаха, че не разбират нищо от съдебна реформа.
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП и ДБ не разбират от съдебната реформа, за тях това е създаване на бухалки

„ Продължаваме промяната “ демонстрираха, че не схващат нищо от правосъдна промяна. За Петков и Василев и Демократична България това е единствено закриване на структури, кадруване и основаване на бухалки “, това съобщи на брифинг пред публицисти Радомир Чолаков.

„ Темата за правосъдната промяна през последните години беше конфискувана първо от „ Демократична България “, а по-късно и от „ Продължаваме Промяната “, които я трансфораха в лайтмотив на всичките си предизборни и следизборни управнически послания “, разяснява още той.

„ За страдание, това, което видяхме през последната година и половина, беше, че тези партии не могат да създадат правосъдна промяна. Те не схващат по какъв начин действа правосъдната система, не я познават от вътрешната страна. Оказа се, че това, което те си показват като правосъдна промяна, е закриване на структури, разрушение на институции, кадруване и основаване на бухалки “, напомни той.

„ През последните им седмици на власт наблюдавахме воплите на Кирил Петков и Асен Василев. За тях единствената правосъдна промяна в България е Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ. Те дискредитираха самото разбиране „ правосъдна промяна ”, омърсиха го “, добави Чолаков.

Очаквайте детайлности!

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР