Продължаваме промяната подаде сигнал в ДАНС за възможно престъпно деяние

...
Продължаваме промяната подаде сигнал в ДАНС за възможно престъпно деяние
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната" със сигнал до ДАНС по делото срещу ТЕЦ "Варна"


" Продължаваме промяната " подаде сигнал в ДАНС за " допустимо незаконно действие против енергийната и надлежно националната сигурност на Българя ". Повод е договорът на публичния снабдител " Булгаргаз " с Топлоелектрическа централа " Варна " за доставка на природен газ, подписан при ръководството на ГЕРБ, оповестиха от партията.

В интервала януари-април 2022 година обаче Топлоелектрическа централа " Варна " не заплаща за доставките на газ на " Булгаргаз " и се натрупват количества на стойност над 37 млн. лв., а опасенията на Политическа партия са, че средствата може да не бъдат върнати на страната.

От партията напомнят, че по време на ръководството на ГЕРБ страната е предоставила на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган кея и оборудванията на пристанището в Топлоелектрическа централа " Варна " за безплатно прилагане до 2054 година При встъпване в служба на постоянното държавно управление отговорностите на Топлоелектрическа централа " Варна " към този момент бяха достигнали над 30 млн.лева, трупани с години.

Засега от ГЕРБ резервират безмълвие по тематиката.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР