„Продължаваме промяната“ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин“,

...
„Продължаваме промяната“ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин“,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Имаме 48 часа да намерим 6 депутати за подкрепа

„ Продължаваме промяната “ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин “, сподели министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер в „ Тази заран “ на Би Ти Ви.

„ Няма смяна в формалното състояние. Онези депутати от Има Такъв Народ, които се обявиха, това е формалната поддръжка. Още 6 гласа са ни нужни “, сподели Лорер.

Той разяснява, че останалите партии в Народно събрание се държат все едно депутатите са им благосъстоятелност. „ Те не са техни, ние си приказваме с тези хора “, сподели министърът.

По думите му управническата стратегия на кабинета „ Василев “ е съвсем подготвена и скоро ще бъде оповестена за обществото, само че в нея „ няма изненади “. „ Петък е близо, имаме на процедура 48 часа да намерим поддръжката за кабинета “, сподели Лорер.

На въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Делян Добрев от ГЕРБ, че още една депутатка от „ Възраждане “ ще се отдели в интерес на Политическа партия, Лорер разяснява, че партията се обръща към всички народни представители.

„ Конкретна поддръжка не сме търсили от тази партия, само че в случай че нейни депутати решат, че тематиките са значими за тези 6 месеца, те могат да поддържат държавното управление “, сподели министърът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР