Продължаваме промяната не е отблъснала протегната ръка на Демократична България,

...
Продължаваме промяната не е отблъснала протегната ръка на Демократична България,
Коментари Харесай

Андрей Цеков, ПП: Не сме отблъснали протегнатата ръка на "Демократична България"

" Продължаваме промяната " не е отблъснала протегната ръка на " Демократична България ", а задълбочените разбори са посочили, че електоралната сила може да бъде мобилизирана най-ефективно посредством настрана явяване на изборите. Това сподели пред Българска национална телевизия някогашният зам.-министър на финансите Андрей Цеков от Политическа партия.

" Демократична България и Политическа партия бяха един извънредно добър тандем в предходното ръководство и те ще продължат да бъдат добър и ефикасен тандем в границите на едно следващо реформаторско болшинство в границите на идващия парламент. Решението за изборната тактика беше взето през вчерашния ден на народен съвет на Политическа партия, като то почива както на на практика, по този начин и на концептуални съображения. Взето е след дълги и задълбочени разбори. Те посочваха, че двете партии имат частично покриващ се, само че частично различаващ се електорален капацитет и в този смисъл електоралната сила може да бъде мобилизирана по най-хубав и най-ефективен метод в името на едно бъдещо реформаторско болшинство, точно посредством настрана явяване на изборите ", сподели Андрей Цеков.

Политическа партия имаме убеденост, че бихме могли да завоюваме първо място в идните избори, даже като независима партия, сподели той.

По думите му това, което е значимо в идващия парламент, е да има устойчиво парламентарно болшинство, с цел да бъдат избегнати следващи спирали от предварителни избори и политически избори и да бъдат осъществени широкоспектърните промени.

Легитимността за ръководство се дава за концепции, концепцията за една изменена България е споделена на този стадий минимум от три политически сили, сподели Цеков.

Потвърди, че обединяване на парламентарни групи е обсъждано като кардинална идея, само че е рано да се създадат изводи дали това би бил методът в едни идващ парламент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР