Продължаваме промяната и Демократична България се стремят към обща кандидатура

...
Продължаваме промяната и Демократична България се стремят към обща кандидатура
Коментари Харесай

ПП и ДБ може да са с отделни листи, но с общ кандидат за кмет в Пловдив

„ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” се стремят към обща кандидатура за кмет на Пловдив. Това съобщи депутатът от Политическа партия Росен Коструков, който бе на встъпването в служба на новия регионален шеф Илия Зюбилев.
Прочетете още
Той сподели, че сигурно двете обединения ще се явят дружно под някаква форма на локалните избори в Пловдив,  само че към момента не се знае каква. По думите на Коструков няма и изясненост кой ще бъде препоръчан за общ претендент за пловдивски градоначалник.

„ Основните решения се взимат в София ”, сподели Костурков. Той  съобщи още, че няма изясненост за листите за общинския съвет – дали Политическа партия и Демократична България ще се явят дружно или със независими претенденти за съветници.

Както TrafficNews писа измежду евентуалните претенденти на Политическа партия и Демократична България са Манол Пейков, Ивайло Старибратов и самият Росен Коструков. Последният отхвърля, че ще бъде претендент за кмет, само че неговото име също  е измежду спряганите. Възможно е претендент на двете обединения да бъде и човек от бизнеса по сходство на Васил Терзиев, който  бе повдигнат за кандидат-кмет на София.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР