Продължаваме промяната е готова за вземе първия мандат за съставяне

...
Продължаваме промяната е готова за вземе първия мандат за съставяне
Коментари Харесай

Продължаваме промяната е готова да вземе първия мандат за правителство

" Продължаваме промяната " е подготвена за вземе първия мандат за сформиране на държавно управление и да се опитат да намерят 121 самостоятелни депутати за новия кабинет. Това стана ясно от думите на премиера Кирил Петков след края на съвещанието парламентарната група на " Продължаваме промяната " късно нощес, откакто държавното управление беше свалено с избор на съмнение.

" Като ги бием на избори, или като имаме 121 депутати, самостоятелни. "

Ако се опитат да сформират държавно управление в границите на този парламент, Кирил Петков и Асен Василев още веднъж ще бъдат претенденти за министър председател и вицепремиер.

Във Втория случай – в случай че се стигне до нови избори, " Продължаваме промяната " се готвят да ги завоюват.

Временно и.д. ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов добави:

" Разбира се, " Продължаваме промяната " ще вземе мандата и няма да го върне. Ние няма да избягаме от отговорност "

Политическа партия няма да издигат претендент за ръководител на Народно събрание, защото считат, че няма по-подходяща кандидатура за ръководител на Народното събрание от Никола Минчев, а не им доближават гласове. Не считат, че така наречен френско предложение и плановете за решения на ГЕРБ и Движение за права и свободи по проблема със Северна Македония би трябвало да влизат в зала, до момента в който не бъде изслушана министърът на външните работи в оставка Теодора Генчовска за постигнатото дотук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР