Продължаваме промяната-Демократична България ще спечели изборите и ще предложи правителство

...
Продължаваме промяната-Демократична България ще спечели изборите и ще предложи правителство
Коментари Харесай

Явор Божанков: Няма ситуация, в която да направим общо управление с ГЕРБ

" Продължаваме промяната-Демократична България " ще завоюва изборите и ще предложи държавно управление с подобен състав и стратегия, което няма по какъв начин да не бъдат подкрепено. Това сподели през днешния ден пред Би Ти Ви някогашният народен представител от Българска социалистическа партия, а в този момент претендент за депутат от новата коалиция Явор Божанков.

Попитан каква ще е главната цел на новото държавно управление той отговори: " Предвиждаме унищожаване на най-тежкия налог. Това е налог корупция - налог неприятни пътища, неприятно опазване на здравето. Това е данъкът " изчезнаха 600 млн. от налозите, само че няма осъдени ", това е данъкът липса на непознати вложители, това е данъкът, поради който доста хора напуснаха България. Премахването му стартира през правосъдна промяна и нова антикорупционна комисия ", добави Божанков.

Той акцентира, че новата коалиция ще направи всички допустимо правосъдна промяна да стартира в първата седмица от работата на новото национално заседание.

" Няма обстановка, в която да създадем общо ръководство с ГЕРБ. Никой няма подозрение, че сме в безусловно невиждана обстановка, да не кажа невъзможност. В това състояние решението е мъчно. В момента го виждаме като кабинет на малцинството ", заключи Божанков, който води листата на обединението ПП-ДБ в Габрово.

Той не изключи след изборите в неделя да се роди една нова коалиция от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Като най-трудният въпрос, задаван в тази акция, дефинира Божанков питането " Кое е позитивното качество на ГЕРБ? След прочут размисъл той сподели: " Най-положителното им качество е, че демонстрират потребността от смяна в България. Показват, че България не може да продължи по този метод. "

Кое е позитивното качество на новата коалиция съгласно Деница Сачева вижте
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР