Продължаваме промяната, “Демократична България и “Спаси София ще обявят общата

...
Продължаваме промяната, “Демократична България и “Спаси София ще обявят общата
Коментари Харесай

ПП, ДБ и „Спаси София“ обявяват общата си кандидатура за кмет на София

„ Продължаваме промяната ”, “Демократична България ” и “Спаси София ” ще разгласят общата си кандидатура за кмет на София. Събитието ще се състои довечера от 19 часа. 

„ Време е София да откри своето почтено място измежду европейските столици. Да я превърнем в град, в който хората живеят добре. Дом, в който децата ни избират да останат. Място, където младите съумяват – град на новите благоприятни условия, град с бъдеще. София, в която имаме вяра.

Каним Ви на особено събитие за формалното оповестяване на общата кандидатура за кмет на София на ”Продължаваме Промяната ”, “Демократична България ” и “Спаси София ”, подкрепена и от “Екипът на София ”.

Станете очевидци онлайн и бъдете част от фантазията ни за София – това обичано място, което не желаеме да напущаме, и към което постоянно да се връщаме. Там, където другите виждат проблеми, ние откриваме благоприятни условия за началото на новия път на града ни “, се споделя в формалното известие.

Очаква се претендентът да бъде IT предприемачът Васил Терзиев. Кандидатурата ще бъде обща, дружно със „ Спаси София ” и „ Екипът на София ”.

Терзиев развива бизнес в региона на IT-технологиите. Той е съосновател на компанията „ Телерик “, която през  2014 година беше продадена за рекордната за района сума от 262 млн. $. Съосновател е на още два плана, които развиват стартъп-сферата в България. През май напусна Фонда за рисков капитал „ Илевън “.

Терзиев ще е първият публично повдигнат претендент за кмет на столицата. Зад него застават и от неправителствената организация „ Екипът на София “.

Останалите партии към момента не са декларирали кои ще бъдат техните претенденти за кметския стол в столицата. Неофициално се заприказва, че ГЕРБ-СДС ще се впусне в борбата за локалните избори с Георги Георгиев. От Българска социалистическа партия е допустимо да излъчат Ваня Григорова.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР