Продължаваме промяната - Демократична България и Спаси София промениха първоначалната

...
Продължаваме промяната - Демократична България и Спаси София промениха първоначалната
Коментари Харесай

Седми опит СОС да избере председател. ПП-ДБ издигна ново лице

" Продължаваме промяната " - " Демократична България " и " Спаси София " трансформираха първичната си номинация и вместо Борис Бонев беше повдигнат Цветомир Петров.

 

Това е да бъде определен ръководител на СОС. Преди това, локалният парламент не може да проработи. 

 

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера сподели, че нещата не са се трансформирали " нито на йота ", след направените съвещания.

Името на претендента на " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Петров не е коментирано с никого, акцентира Контрера.

 

Предложението, направено от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) за ротационен ръководител, се отхвърли, остана разновидността с краткотраен избор на ръководител, напомни Контрера. Той добави, че са изказани възражения против кандидатурата на " ИТН " и тематиката е останала отворена за диалог.

 

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация направи предложение за 30-минутна отмора, в която кметът на София Васил Терзиев да се причисли, с цел да бъдат направени съвещания с останалите политическите партии и да бъде открит излаз от това състояние.

Общинският консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Борис Бонев съобщи в залата, че откакто са в процедура по желание на ръководител, е редно претендентите да бъдат сложени на гласоподаване. Той направи предложение за осъществяване на първото гласоподаване, след което да се създадат съвещания преди втория тур. 

 

В началото на съвещанието клетва постави Румен Александров от ГЕРБ-СДС, който става общински консултант на подалия оставка Любомир Минчев. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР