Продължаваме изключително активната работа в две направления – законодателна и

...
Продължаваме изключително активната работа в две направления – законодателна и
Коментари Харесай

Лорер: Правителство на малцинството не би могло да работи стабилно

Продължаваме извънредно дейната работа в две посоки – законодателна и изпълнителна, съобщи министърът на нововъведенията в оставка Даниел Лорер.

„ Вероятно това ще продължи до късните часове през днешния ден, с цел да можем да излезем с подготвени цели, които да са написани и във времева рамка за околните от 6 до 9 месеца. Така че да имаме доста ясна концепция, в случай че се стигне до предлагането на мандат, какво ще включва осъществяването на бъдещата съдружна стратегия “, сподели Лорер.

Той акцентира, че от „ Продължаваме промяната “ държат на повече от 121 депутати. „ За да работим устойчиво, ние сме наясно, че това би трябвало да се случва в една постоянна институционална среда. Не имам вяра държавно управление на малцинството да може да го направи “, съобщи Лорер.

Бившият иновационен министър уточни, че търсенето на съидейници продължава на самостоятелна основа. „ Всеки един народен представител, който счита, че това, което предлагаме като стратегия, е добре пристигнал и ще беседваме с него “, сподели той.

Според него цялата страна има потребност от непоклатимост, а не нови избори. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР