Продължаваме да правим всичко възможно да излъчим правителство в този

...
Продължаваме да правим всичко възможно да излъчим правителство в този
Коментари Харесай

ПП за решението на БСП да спре преговорите с тях

" Продължаваме да вършим всичко допустимо да излъчим държавно управление в този мандат. За това организирахме и съвещание на националния съвет в понеделник, където дадохме явен мандат на преговорен екип, който да договаря с нашите съдружни сътрудници. Сега имаме нова информация на масата, надлежно би трябвало да седнем, да обмислим и да седнем на масата на договарянията, където се надяваме и Българска социалистическа партия да осмислят тяхното мнение ", съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров пред публицисти в Народно събрание. Коментарът му бе изработен малко, откакто от Българска социалистическа партия оповестиха, че стопират договарянията за сформиране на ново държавно управление, до момента в който не бъде препоръчан различен претендент за министър-председател и Кирил Петков поеме отговорността за това си държание до момента. 

" Изслушахме деликатно мнението на госпожа Нинова и на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Това, което следва в този момент е, ние ще свикаме нашите групови органи ще имаме съвещание на парламентарната група  и в следствие националния съвет, на който да обсъдим тяхното мнение ", добави Гюров. 

" Нормално деяние на премиера. Там работи правото на пропорция ", разяснява Гюров тематиката с съветските дипломати. 

" Наистина в този момент имаме нова информация. Ние дадохме явен мандат на преговорния екип в понеделник. Така че започнахме договарянията още нощес. Както знаете, те са на някакъв стадий. Сега би трябвало, естествено, да преосмислим позициите, както ние, по този начин и Българска социалистическа партия и останалите сътрудници. Ние ще създадем всичко допустимо да се излъчи държавно управление в този мандат ", добави Гюров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР