Продължава транспортирането на конструктивните елементи за временното метално съоръжение, което

...
Продължава транспортирането на конструктивните елементи за временното метално съоръжение, което
Коментари Харесай

100-тонен кран и 41-тонен багер разрушават моста на пътя Царево-Ахтопол

Продължава превозването на градивните детайли за краткотрайното железно оборудване, което ще бъде построено при Царево.

По него ще минават транспортните средства до 12 тона от опустошения мост на пътя Царево – Варвара, оповестяват от АПИ. Очаква се те да бъдат доставени на 8 септември.

Снимка: АПИ

Работата на терен се извършва от профилирана техника с 41-тонен екскаватор и 100-тонен кран, с които би трябвало да се демонтира компрометираният мост. До построяването на краткотрайното оборудване трафикът е ориентиран по обходен маршрут.

Остава затворен за придвижване пътят Царево - Синеморец

Превозните средства до 12 т от Царево в посока Ахтопол минават по третокласния път III-9901 Китен – Царево, подминава се входът за Царево и на идната отбивка се завива наляво около електроразпределителната станция и пожарната.

Снимка: АПИ

След това се минава през квартал „ Мандрата “ до ул. „ Нестинарка “, през квартал „ Василико “, къмпинг „ Нестинарка “ до кръстовището за село Бродилово и от третокласния път III-9901 до Ахтопол и назад.

Движението по пътя Царево – Малко Търново след с. Изгрев е лимитирано в една лента по оборудването за МПС до 3,5 т. То също е компрометирано от изобилните превалявания. В момента се вършат огледи и се разказват вредите.

Затворен единственият път Царево – Ахтопол

По оборудването над р. Караагач сред Китен и Царево е въведена краткотрайна организация на придвижване в една лента за МПС до 12 т, заради нуждата от стабилизиране на преходна плоча преди моста.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР