Продължава стремглавото развитие на информационна агенция BulNews.bg, показват сухите цифри

...
Продължава стремглавото развитие на информационна агенция BulNews.bg, показват сухите цифри
Коментари Харесай

Ударна седмица! Новините на BulNews.bg поставиха нов рекорд

Продължава стремглавото развиване на осведомителна организация BulNews.bg, демонстрират сухите числа от хънтър брояча tyxo.bg. И през новата 2018 година новините на медията ни притеглят от ден на ден читатели и по този метод усилва аудиторията си, което я утвърждава като безспорен монополист в Северозападна България.
Данните от миналата седмица сочат, че екипът на организацията е сложил нов връх по посещаемост. Само за 7 дни читателите са достигнали до 453 726 души, което е най-хубавото достижение в историята на медията. Тези параметри са фантазия за всеки един районен уебсайт, а и за някои от по този начин наречените национални.
През миналата седмица новините в осведомителна организация BulNews.bg бяха толкоз привлекателни, че джуджето на врачанската публицистика 2 дни маструбира върху наша вест. През това време обаче читателите гребяха с цялостни шепи от люпилнята на вести и той остана единствено с един… материал в ръката.
За да могат читателите да оценят следващия триумф на медията ни, публикуваме данните от брояча и на останалите сътрудници, които са почтени с аудиторията си. И с невъоръжено око се вижда смазващото предимство на BulNews.bg над тези електронни медии, които даже взети дружно нямат и 50% от нашите резултати.

Медия визити
BulNews.bg 453 726
konkurent.bg 120 792
zovnews.com 60 822
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР