Продължава ремонтът на 6 км от третокласния път III-865 Ардино

...
Продължава ремонтът на 6 км от третокласния път III-865 Ардино
Коментари Харесай

Продължава ремонтът на 6 км от пътя Ардино - Кърджали

Продължава ремонтът на 6 км от третокласния път III-865 Ардино - Кърджали, който започва в края на предходната година. Инвестицията е за 1,7 млн. лева и средствата са обезпечени от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура ".

В момента се ремонтира настилката в сектора от гр. Ардино до разклона за с. Синчец, както и от с. Кобиляне до с. Бойно, сред 32-ри и 48-ми км на републиканския път на територията на област Кърджали. Предвидено е полагане на нов асфалт, а където е належащо ще се ремонтира и основата на пътя. Извършва се и подравняване и попълване на банкети, оформяне на окопи, разчистване на водостоци и други Ремонтираните сектори ще бъдат с нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. На обекта се работи оптимално мобилизирано, с цел да може строително-ремонтните работи да завършат до 30 юни т. година

Предстои тази година АПИ да започва тръжна процедура за избор на реализатор за правене за механически план за цялостна рехабилитация на над 33 км от път III-865 Кърджали - Ардино, в сектора от км 28+906 до км 62+042.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР