Продължава разследването на тежкото криминално престъпление във Враца, при което

...
Продължава разследването на тежкото криминално престъпление във Враца, при което
Коментари Харесай

Смъртта на младата майка във Враца обвита в мистерия

Продължава следствието на тежкото престъпно закононарушение във Враца, при което млада жена е открита мъртва в дома ѝ, а тригодишният ѝ наследник – тежко ранен.

Сигнал на 112 за закононарушението е подал брачният партньор в късния следобяд. Той е бил на работа, когато децата му от предходен брак го уведомили, че у дома е станало нещо неприятно.

В жилищен блок на петия етаж, където фамилията е било наемател, криминалистите откриват издъхнала 31-годишната жена, гражданка на Словакия. До нея с прободни рани и в тежко положение лежало детенцето.

То е откарано в „ Пирогов “, оперирано е и нормализирано, само че медиците отхвърлят повече детайлности, осведоми bTV.

Предстои да бъде направена аутопсия на умрялата, с цел да се откри повода за гибелта. Във вторник сутринта е имало подаден сигнал до полицията от дамата за скандал със брачна половинка ѝ, само че при визитата на полицията не е открито да има скандал, оповестява, окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков.

Съседите на фамилията са в потрес. Познават съпрузите незадълбочено, не били конфликтни.

„ Те са нови тука в блока, обикновено момиче, с деца, дори това си говорихме, че това е изненадващо, това си е някаква вътрешна история, която е доста злокобна, друго нищо не мога да кажа “, споделя Валентин Начев, комшия.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс за ликвидиране. Разследват се и други версии, в това число и тази, че майката сама е протегнала ръка на детето си, а след това е поставила завършек на живота си.

Проверява се и за видеокамери в съседство, които вероятно могат да дадат повече изясненост по случая.
Огледите са траяли до 3 часа през нощта. Работи се по всички версии, тъй като казусът е извънредно безизходен за всички, осведоми Нова ТВ.

По обяд брачният партньор е бил у дома, обядвал е и отишъл на работа.

Жената има порезна рана, осведомиха проверяващите органи.

„ Плака по телефона. Голяма покруса, сподели, че просто нещо е станало с дамата и децата “, сподели братът на бащата Наско Шопов.

В момента мъжът към момента беседва с служителите на реда.

„ Тя си обичаше брачна половинка и детето. Като семейство бяха доста добре. Последно ги видях в събота. Празнувахме, хапнахме, пийнахме. В неделя към 3 часа се прибраха “, сподели родственик на бащата Михаил.

Невъзможно е да става дума за самоубийство, безапелационни са околните на фамилията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР