Продължава разследването на жестокото убийство на Ери Пехливанян Русе. Тялото

...
Продължава разследването на жестокото убийство на Ери Пехливанян Русе. Тялото
Коментари Харесай

Вижте подробности за жестокото убийство на Ери Пехливанян

Продължава следствието на жестокото ликвидиране на Ери Пехливанян Русе. Тялото на собственичка на верига аптеки беше открито разчленено през вчерашния ден в дере на река Русенски Лом.

Двама души са задържани. Засега полицията не удостоверява публично всички елементи по това закононарушение.
Припомняме, че жертвата е брачна половинка на локалния политик и предприемач Бедрос Пехливанян. Семейството има верига аптеки.
По неофициална информация двама мъже, представящи се за служители на реда, са отишли в дома на фамилията, по някакъв метод се е стигнало до такава степен жертвата Ери Пехливанян, да отвори сейфа и да им даде пари – 65 000 лв.. След това принудително е отведена отвън дома си, евентуално някъде в региона сред селата Божичен и Иваново, където е осъществено убийството, след което тялото е изхвърлено в дере на река Русенски Лом.
Двамата арестувани са разпитани са пред арбитър. Единият си е признал.
„ Събрахме нужните доказателства и през днешния ден сме повдигнали обвинявания на двама мъже от Русе. Обвиненията са за похищение, обир на пари в огромни размери и за съзнателно ликвидиране на дамата, която търсям, за прикриване на другите две закононарушения. Днес са арестувани от прокурор двамата обвинени, единият от тях е разпитан пред арбитър. Те не отхвърлят обстоятелствата, в които ги упрекваме, като има известни нюанси в обясненията им”, съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР