Продължава разширяването на териториите за паркиране, от които общината в

...
Продължава разширяването на териториите за паркиране, от които общината в
Коментари Харесай

Разширяват пак “Зелена зона” за паркиране в София

Продължава разширението на териториите за паркиране, от които общината в София печели от въздуха. СОС ще разисква и гласоподава разширение на „ Зелена зона ”. Предлага се тя да обхване нови територии в регионите „ Оборище ”, „ Възраждане ”, „ Красно село ” и „ Лозенец ”. Предложенията са на база публични разисквания по региони, за разширение на зоните постоянно упорстват хората, които живеят в тези квартали. Това разгласи пред бТВ зам.-кметът по превоз на София Евгени Крусев.

За паркиране в зелената зона през седмицата в часовете от 8.30 до 19.30 се заплаща по 1 лева на час, а оптималният престой е 4 часа. Хората с адрес в зоната могат да си купят годишен стикер – 100 лева за една година, за втори автомобил се заплащат 200 лева, а за трети – 300 лева

Предстои разширението на пешеходната зона на бул. „ Витоша” от ул. „ Алабин” до бул. „ Ал. Стамболийски”, както и правата на ул. „ Георг Вашингтон” – от ул. „ Трапезица” до ул. „ Пиротска”. По новата пешеходна част на бул. „ Витоша” ще продължат да се движат трамваи, посочи Крусев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР