Продължава работата по мащабния ВиК проект във Варна. В участъцитебул.

...
Продължава работата по мащабния ВиК проект във Варна. В участъцитебул.
Коментари Харесай

Докъде стигна реализацията на големия ВиК проект във Варна

Продължава работата по огромния ВиК план във Варна. В участъцитебул. „ Христо Смирненски “ – ул. „ Мир “ и бул. „ Христо Смирненски “ – бул. „ Осми Приморски полк “ дейностите по слагането на водопроводвечеса завършили от страна на ВиК- Варна. Там сега се поставятбордюри и се асфалтираот Община Варна, заяви ръководителят на ВиК плана Сава Коев.

Той посочи, че по бул. „ Христо Смирненски “ е завършено слагането на тръбопровод в сектора сред улиците „ Мир “ и „ Подвис “.

Като част от плана остава секторът сред ул. „ Подвис “ и Вятърна мелница, където ще стартира реорганизация на водопровода. Това ще стане след привършване на работата по ул. „ Прилеп “ от страна на община Варна, която слага бордюри и нова асфалтова настилка, и стартирането й за придвижване, уточни Коев.

По ул. „ Петър Попов “ в региона на Варненския свободен университет към този момент са осъществени всички планувани по план действия от страна на ВиК-Варна – от пътния възел до университета. В момента там Община Варна поставя бордюри и асфалт.

Продължава полагането на битова канализация в региона на „ Траката “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР