Продължава отстраняването на щетите след голямото наводнение в Пловдив. Десетки

...
Продължава отстраняването на щетите след голямото наводнение в Пловдив. Десетки
Коментари Харесай

Пловдив все още се възстановява от голямото наводнение

Продължава отстраняването на вредите след огромното наводняване в Пловдив. Десетки улици бяха под вода, пострадаха и доста домове.
След водната буря в Пловдив: Наводнени къщи, дворове и евакуирани хора 12 са били спешните точки в Пловдив, а поради пороя по знамение стопани избавят добитъка си
А в центъра на града падна гръмотевица, по чуди няма потърпевши.

В наводнените улици десетки коли са останали без регистрационни табели. В бранш „ Пътна полиция” в Пловдив са предадени 80 табели, притежателите на 50 от тях са открити и са им върнати, сподели за bTV Атанас Илков , шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Той подсети, че напредването без регистрационни табели е нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.

Планът за работа при бедствия и повреди проработи, беше построен избавителен щаб и всички структури на единната избавителна система бяха налице, регистрира Емил Вълков , шеф отдел „ Обществен ред и ръководство при кризи” в Пловдив.
Пловдив под вода: Получени са над 1000 сигнала, има евакуирани хора Оказана е помощ и са евакуирани бедстващи 120 деца от вкъщи на културата "Борис Христов "
По думите дейностите са били съответни и са свели до най-малко следствията от голямото количество дъжд, което се изсипа в града. Падането на такива големи количества вода на квадратен метър не може да не провокират сходни обстановки, водопреносната мрежа не може да ги поеме, посочи Вълков.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР