Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за

...
Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за
Коментари Харесай

Продължава благотворителната инициатива за подпомагане на приюта за безстопанствени кучета

Продължава акцията за набиране на средства за Общинския подслон за безстопанствени кучета в Бургас. До този миг другари на четириногите са дарили към 600 лв. в специфичните кутии, сложени в новата библиотека, Културен дом НХК и и павилиона на Оперативна програма “Морски знаци " при Часовника.

Ако желаете да подпомогнете грижата за безстопанствените животни, може да си закупите специфичния календар от съответните места, отдаден на акцията.

Може да извършите финансово подаяние, съгласно опциите си, като употребявате дарителската сметка на Община Бургас.

ОБЩИНА БУРГАС

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид заплащане: 445100

Основание: Дарение подслон за кучета

Важно! Задължително в полето " Основание “ е нужно да уточните, че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и защо тъкмо желаете да се употребяват те - за храна, интервенция, хигиенични средства, за несъмнено куче или при потребност, за който и да е питомец на приюта.

Най- дълготрайната и добра алтернатива, посредством която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете, защото животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако по-късно решите да го разсиновите, контузиите върху душeвността и общото му положение са извънредно отрицателни.

Събраните средства ще бъдат употребявани за увеличение броя на кастрираните животни, за осъществяване на задомителни акции, лекуване на заболели безстопанствени и изоставени домашни животни и създаване на нови уреди в общинския подслон.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР