Продължава издирването на основния заподозрян за шесторното убийство в Нови

...
Продължава издирването на основния заподозрян за шесторното убийство в Нови
Коментари Харесай

МВР: Бягайте далеч, ако срещнете петорния убиец Росен

Продължава издирването на главния обвинен за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов. През изтеклата нощ не се появи публична информация за залавянето му.

Още през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи насочи молба към всички жители, които имат информация за търсеното лице за закононарушението в град Нови Искър, да я подават. Това съобщи на брифинг Антон Златанов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. Той помоли хората да внимават, в случай че инцидентно срещнат Росен Ангелов и да се отдалечат на безвредно разстояние. Старши комисарят не пожела да разяснява дали обвиненият за зверските убийства е въоръжен.

„ Към момента мога да кажа, че търсям лице за осъществено тежко закононарушение в град Нови Искър. Лицето е оповестено за търсене със фотография. Умоляваме всички жители, които имат информация да я подават. Анонимността им ще бъде обезпечена. Могат да употребяват и персонално известие в обществените мрежи, по телефон, при прочут служител на реда, по какъвто метод искат”, уточни Златанов.

Той добави, че целият състав на Министерство на вътрешните работи е инструктиран да одобри сходен вид информация и тя да бъде обработена навреме. „ Ако дадем цялата информация, с която разполагаме, ще бъдат затруднени нашите дейности и последващите дейности по-късно. Стараем се при всеки миг да даваме информацията, която може да бъде давана. Всичко останало ще попречи на работата ни”, сподели още зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи. Той заяви още, че през днешния ден се чака специфичен брифинг на Министерство на вътрешните работи, на който ще бъдет дадени нови детайлности по случая.

тагове палач росен ангелов мвр
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР