Продължава издирването на мъжа, който хвърли разяждащо вещество по 12

...
Продължава издирването на мъжа, който хвърли разяждащо вещество по 12
Коментари Харесай

Още не е заловен мъжа, който хвърли разяждащо вещество по 12 души в Лондон

Продължава издирването на мъжа, който хвърли корозивно вещество по 12 души в Лондон. Сред потърпевшите са майка с две дъщери на три и осем години, както и петима служители на реда, които са били извикани на помощ. Полицията популяризира шокираща фотография на причинителя от камера на магазин, с цел да могат хората да спомагат за залавянето му.

Предполага се, че причинителят и жертвите са се познавали. Мъжът първо е взел по-малкото дете и го е качил в колата си. В този миг дамата и по-голямата щерка са се пробвали да го спрат и тогава той ги е залял с течността. После е извадил момиченцето от колата и го е хвърлил на земята. В този миг на помощ са се притекли непознати, които също са потърпевши.

Органите на реда прецизираха, че става въпрос за човек, който е пристигнал незаконно в страната. През 2016 година 3 пъти е подавал молба за бежански статут. Първите 2 са отказани поради полово закононарушение, за което е получил условна присъда и е полагал публично потребен труд. В последна сметка той получил статут за леговище, откакто е декларирал, че се е обърнал към християнската религия и духовник е потвърдил това. Мъжът твърди, че е от Афганистан.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР