Продължава издирването на извършителя13 са вече ранените след експлозията в

...
Продължава издирването на извършителя13 са вече ранените след експлозията в
Коментари Харесай

Ранените след експлозията в Лион са вече 13

Продължава издирването на причинителя

13 са към този момент ранените след детонацията в Лион. Няма данни за потърпевши българи, оповестява Външното ни министерство. Смята се, че гърмежът на комерсиалната улица " Виктор Юго " е породен от " бомба с шрапнели, с пирони, болтове и винтове ".

До момента не е хванат причинителят. Издирването продължава.

Почти целият път, по който той е минал е сниман от камери, защото на уличката, на която се е случил атентата има доста от тях. Неговите следи обаче се губят откакто пресича локалната река Рона.



Във Франция когато се сезира Антитерористичната прокуратура, това е явен знак, че се приказва за терористичен атентат, макар че към момента няма ясни и безапелационни прояви за това и не е ясно за какво този човек е направил това деяние.

Припомняме, че през вчерашния ден, в късния следобяд, към 17:30 локално време, мъж минава по улица „ Виктор Юго ”, оставя експлозиви пред хлебарница и малко по-късно бомбата избухва.

11 души досега са в болница. Настанени са в разнообразни лечебни заведения в града.

Според специалисти въпросната бомба е доста добре и професионално готова. Възможно е да става въпрос за заплашване и привличане на вниманието./ Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР