Продължава издирването на изчезналото от Дупница момиче, съобщиха от полицията

...
Продължава издирването на изчезналото от Дупница момиче, съобщиха от полицията
Коментари Харесай

Намерено е якето на изчезналото от Дупница момиче

П родължава издирването на изчезналото от Дупница момиче, оповестиха от полицията в Кюстендил. Общината в града е осигурила през днешния ден обяд за 200 души доброволци, които са се присъединили в акцията по издирването.

В Дупница вървят разнообразни версии, разяснява кметът на общината Първан Дангов. Той посочи, че спомага на интервенцията с каквото може. До този миг обаче няма никаква диря от 17-годишното момиче. В акцията вземат участие чиновници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, жандармерията, доброволното формирование към община Дупница, Планинската избавителна работа, доброволци. В Районно управление-Дупница работи и действен щаб, който координира дейностите на екипите . В интервенцията вземат участие три кучета и дронове.

Якето, с което е било облечено момичето, е открито преди тунела на основния път Е-79. До този миг е претърсен голям периметър - селата Баланово и Пиперево, Блажиево, вилната зона към Дупница. Прегледани са и записите на камерите в Дупница, сподели още кметът на града.

Ивана Георгиева е в неопределеност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала и търсят помощ.

Момичето е в неопределеност от момента, в който си е тръгнала от учебно заведение и е оставила телефона на учителката си. Местни разясняват, че 17-годишната ученичка е била с прочувствено разстройство.

Кметът на Дупница заяви, че ще провокира вътрешна инспекция в учебното заведение, където момичето учи.

* Видеото е архивно:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР