Продължава издирването на двете български ученички, изчезнали в САЩ. Издирват

...
Продължава издирването на двете български ученички, изчезнали в САЩ. Издирват
Коментари Харесай

Шок! Властите в Чикаго със страшно предположение какво се е случило с мистериозно изчезналите български ученички Натали и Велина!

Продължава издирването на двете български ученички, изчезнали в Съединени американски щати. Издирват ги от няколко дни. Ученичките са оповестени за търсене от полицията в Чикаго. 16-годишната Натали Наскова и Велина Шентова – на 18, били неразделни, оповестява BG VOICE.

Полицията проверява случая като бягство от вкъщи. Властите допускат, че девойките са избягали с по-възрастни от тях мъже, които евентуално са членове на най-голямата латиноамериканска улична тайфа в света Latin Kings. Според отчет на службите за сигурност въпросната формация се занимава с трафик на хора, опиати и оръжие. Има случаи, в който членовете й са осъждани и за убийства.

Бандата се свързвала с девойки, които са податливи на операции и елементарно могат да бъдат уверени да избягат от вкъщи си. Впоследствие те били склонявани към проституция.

Бащата на Велина споделя, че за последно тя е била забелязана на бензиностанция, където разговаряла с 33-годишен латиноамериканец, остарял познайник на полицията.

Разследващите от полицейското ръководство в Арлингтън Хайтс не потвърдиха информацията за членове на бандата Latin Kings, само че споделиха за BG VOICE, че случая се проверява като бягство/ изгубване. „ Нямаме причина да имаме вяра, че девойките са били отвлечени или нападнати” споделя сержант Буксинзки.

Почти несъмнено е обаче, че девойките са дружно. От дома на Натали Наскова, която е единствено на 16, липсват облекла както и зелената й карта. По закон, в случай че тя бъде открита ще бъде арестувана в най-близкото полицейско ръководство и родителите й ще бъдат призовани да си я вземат.

Друг е казусът с Велина Шинтова обаче. Тъй като тя е на 18 години, полицията няма право да я задържи където и да е, в случай че наличието й не е обвързвано с осъществено закононарушение. Същото се отнася и за всеки пълновръстен жител с девойките. „ Освен в случай че няма осъществено закононарушение ние нямаме право да задържаме никой”, споделя сержант Букзински.

Родителите на двете български девойки молят в случай че някой има информация за тях да се свърже неотложно с полицейския сектор в Арлингтън Хайтс на 847-368-5300. „ Правим всичко допустимо, с цел да ги открием” споделя сержант Буксинзки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР