Продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са

...
Продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са
Коментари Харесай

12 дни няма следа от 15-годишните българки, изчезнали в Мюнхен

Продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са близначки, живеят в немския град дружно с родителите си, и са в неопределеност от 24 ноември. За последно двете девойки са видени в жилището на родителите им на 24 ноември, като към 22:00 часа са се подготвяли за сън. На идната заран от тях не е имало диря, а сигнал в полицията подава майката им по обед.

Няма оставена записка или друго доказателство, което да насочва къде могат да бъдат девойките. Към момента интервенцията по търсене на българките от мюхенската полиция е безуспешна. По информация на наши източници е имало сдърпване сред сестрите и родителите им, а от полицията на този стадий не разполагат с информация за осъществено закононарушение. Дипломатите ни от Генералното ни консулство в Мюнхен са в контакт с полицията в баварската столица, предава bTV.

Двете сестри са еднояйчни близначки, на 15 години, високи 160 см и тежат към 55 кг. Полицията моли, в случай че някой е виждал девойките, или разполага с информация за тях да се свърже с органите на реда. Това може да стане на телефон 089/2910-0 или във всеки различен полицейски сектор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР