Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна в

...
Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна в
Коментари Харесай

Все още търсят изчезналото момче. Кметът на Перник с призив към гражданите:

Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна в петък следобяд в региона на Профилакториума в Перник и оттогава се организират издирвателни акции за намирането му.

В търсенето на момчето, което е с аутизъм, вземат участие мобилни екипи от полицията, жандармерията и доброволци. В помощ на издирването са обезпечени хеликоптери, дронове, термокамери и друга профилирана техника.

Кметът на Перник Станислав Владимиров прикани по новините на Българска национална телевизия всички доброволци от Перник и прииждащите от други обитаеми места да съсредоточат търсенето си в града: „ Нека се обиколят всички къщи, да се помолят притежателите да ревизират неизползваните пространства в дворовете и гаражите. Все отново това дете може да се е скрило някъде “.

Според лелята на момчето то надали ще потърси помощ от чужд човек, заради простата причина, че контактите му с непознати са сложни.

Властите приканват всеки, който забележи момчето, да се свърже с полицията. То е хиперактивно и с аутизъм. При контакт с него не би трябвало да се вика или подвига мощен звук, с цел да не се уплаши в допълнение.

Детето е облечено със сив суитчер и носи със себе си розова плюшена играчка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР