Продължава доброволческата кампания на БЧК за подпомагане на пострадали при

...
Продължава доброволческата кампания на БЧК за подпомагане на пострадали при
Коментари Харесай

БЧК събра над 100 хил .лв. за бедстващите в Бургаско

Продължава доброволческата акция на БЧК за подкрепяне на потърпевши при наводнения в област Бургас. Доброволци и чиновници на БЧК от Бургас и от централата в София не престават да дават хранителни и хигиенични пакети, вода, облекла, одеяла, спално долни дрехи и възглавници на най-пострадалите при бедствието поданици на селата Черни връх, Тръстиково, Полски извор и Равнец.

Към днешна дата Националната дарителска акция на БЧК за подкрепяне на потърпевшите към този момент е събрала сумата от 104 997 лева Всеки, който има опция да подари средства за подпомагането на потърпевшите хора при наводненията в област Бургас, може да поддържа Националната самодейност на БЧК:
посредством SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за акциите на БЧК са освободени от ДДС; чрез on-line дарения на уеб страницата на организацията; на банковата сметка на БЧК: Банка: УниКредит Булбанк IBAN: BG29UNCR70001506750406 BIC: UNCRBGSF Адрес: ул. " Калоян " 3, София 1000, България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР