Продължава да е тежка обстановката в балканските държави. Македонските медии

...
Продължава да е тежка обстановката в балканските държави. Македонските медии
Коментари Харесай

Студ скова Европа

Продължава да е тежка ситуацията в балканските страни. Македонските медии оповестяват, че Скопие е блокиран поради снега. На места снежната завивка там доближава един метър.

Виелици, затворени учебни заведения, затруднено придвижване по пътищата и апели хората да заобикалят да пътуват - такава е ситуацията в Румъния. Обилният снеговалеж там е комбиниран с ледовит вятър. На места се чака температурите да паднат до минус 20 градуса. Заради прогнозите кметът на Букурещ разгласи два дни почивка за учениците, оповестява Българска национална телевизия.

Студът затвори доста учебни заведения и в Северна Гърция. Децата няма да учат през днешния ден и на следващия ден, а прогнозите на синоптиците са, че студената вълна ще се задържи до края на седмицата. Студът обхвана и другите елементи на Европа. В Швейцарските Алпи трима скиори починаха от лавини.

Сибирското време доближи и Италия. Рим осъмна със снежна завивка. Заради неприятното време доста учебни заведения в италианската столица през днешния ден са затворени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР