Продължава битката за Густаво Бусато в родната му Бразилия, предава

...
Продължава битката за Густаво Бусато в родната му Бразилия, предава
Коментари Харесай

Още един отбор с интерес към Бусато

Продължава борбата за Густаво Бусато в родната му Бразилия, предава “Мач Телеграф ”. След като родният му клуб - Гремио, пожела да си го върне, в този момент се твърди и, че Коритиба има интерес към стража на ЦСКА - София, чийто контракт изтича в края на сезона.

Sportal.bg към този момент неколкократно писа за бъдещето на Бусато, което към момента е неразбираемо в медийното пространство. За момента се знае единствено, че вратарят на “червените ” има уговорка в договора си за удължение на престоя си на “Българска войска ” за още един сезон.
 Густаво Бусато записа Густаво Бусато записа " суха мрежа " №60 за ЦСКА - София
Бразилецът този сезон е неизменима част от “червените ”. Той взе присъединяване в 16 от 18 турнирни мача на ЦСКА - София през есента и бе негова заслуга отборът от Борисовата градина да остане единственият преди зимната пауза от елитната ни дивизия с по-малко от 10 позволени попадения.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР