Продължава активната работа на полицията в Пазарджик за противодействие на

...
Продължава активната работа на полицията в Пазарджик за противодействие на
Коментари Харесай

Полицията разби оранжерия за канабис в апартамент в Пазарджик

Продължава дейната работа на полицията в Пазарджик за противопоставяне на незаконното произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Той уточни, че нощес екипи от бранш " Криминална полиция " са направили претършуване на апартамент в регионалния град, населяван от 34-годишен. Вътре била обособена оранжерия за развъждане на канабис. Помещението било оборудвано с нужните електрическа апаратура, осветяване, вентилация и системи за надзор на влажността и температурата.

Открити са 20 растения с височина от към 140 см всяко. В прилежаща стая е открита и суха листна маса от глави и съцветия, като след направени полеви наркотестове всички растения и изсушена маса реагирали позитивно на марихуана. Иззети са общо 4,105 кг суха и 2,914 кг зелена листна маса от отглежданите растения. Мъжът е арестуван за период от 24 часа в ареста.

Продължава работата по документиране на осъществяваната от него незаконна активност. Образувани са две досъдебни производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик. 

На 9 февруари в Ракитово бяха арестувани трима мъже за развъждане и предпазване за разпространяване на марихуана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР