Продължава агонията на българския национален отбор по футбол. Лъвовете инкасираха

...
Продължава агонията на българския национален отбор по футбол. Лъвовете инкасираха
Коментари Харесай

Шепа фенове, безидеен футбол и поредна загуба за България

Продължава мъката на българския народен тим по футбол. " Лъвовете " инкасираха трета загуба, в границите на седмица, като довечера отстъпихме с 0:1 при семейството си на Уелс. Двубоят се организира пред тъкмо 478 фенове, които очевидно са най-сериозният отзив за представянето на " трикольорите ". 0 пък е цифрата на точни изстрели по посока на " драконовата " врата.

Селекционерът Георги Дерменджиев бе заложил на консервативна тактика, която имаше за цел да ни подсигури най-малко точката. Плановете му обаче се объркаха от Джони Уилямс, който бе прецизен пет минути преди края. Преди това гостите от Острова изпуснаха няколко положителни положения посредством Раби Матондо.
 Снимка 500658
Източник:

По този метод " трикольорите " остават на последно място в групата, имайки единствено един пункт. Срещу Ирландия и Финландия ще бъдат последните ни срещи от тази конкуренция през ноември.

Двубоят на " Васил Левски " започва извънредно умерено. За разлика от семейството на Унгария, " лъвовете " бяха безпределно внимателни и не рискуваха с офанзивни дейности още през цялото време.
 България - Уелс, онлайн онлайн
България - Уелс, онлайн

Развой на срещата по минути

Първото тестване за несигурната българска защита бе факт в шестата минута, когато два следващи корнера тормозиха съществено защитата пред Ники Михайлов. При изброените статични положения, кълбото все стигаше до Джо Родън, който все по този начин пращаше кълбото над горната греда.
 Снимка 500663
Източник:

Капитанът Николай Михайлов трябваше да се намесва по-сериозно малко по-късно, когато интензивният Неко Уилямс центрира за Тейлър Робъртс. Нападателят на Лийдс насочи с глава към горния десен ъгъл, но вратарят ни се намеси съответно.

Георги Йомов получи аплодисментите на публиката, откакто прокара топката сред краката на противник в средата на първата част. След това обаче кълбото му беше отнето, създавайки се бърза контра за Уелс. Тя бе приключена с изстрел на Дан Джеймс, който не притежаваше нито мощ, нито акуратност.
 Снимка 500675
Източник:

В края на тази част, Кирил Десподов изсипа топката в наказателното поле при центриране от фаул. Високото му подаване не стигна до никой всред нашите централни бранители Георги Терзиев и Кристиан Димитров.

Второто полувреме не стартира оптимистично за нашия отбор, откакто се оказа, че Кристиян Малинов е получил контузия в глезена и би трябвало да бъде сменен наложително. Така на негово място се появи играчът на Берое - Александър Цветков.

На националния стадион стана горещо в 50-ата минута, когато от нашия лагер заслужено желаеха тежко наказване за Даниел Джеймс. Уелсецът влезе безобразно в краката на Сисиньо, само че получи единствено жълт картон. Това не се оказа задоволително за бразилския ни защитник, който потърси саморазправата, само че бързо беше укротен от Кирил Десподов.
 Снимка 500674
Източник:

Хари Уилсън стреля доста тежко от директен свободен удар в 53-ата, неналичието на доста работа довечера обаче не се оказа проблем за Михайлов, който боксира класно и получи похвали от трибуните. Дали те не бяха по-скоро иронични, това към този момент не може да бъде разбрано с акуратност.

Постепенно " лъвовете " започнаха да гледат все по-смело към вратата на Уелс. Пробивите на Йомов и Десподов се усилиха, като в 54-ата новият състезател на Лудогорец напредна и насочи центриране за Краев. Нападателят ни за жал остана под кълбото и се размина с головия удар.

Българската защита усети, че ще има кахъри с присъединилия се след паузата Раби Матондо. Звездата на Шалке 04 навърза трима от нашите бранители, само че за наслада не порази далечния ъгъл на Ники Михайлов.
 Снимка 500669
Източник:

478-те български фена станаха очевидци на скандал сред Кирил Десподов и Божидар Краев, откакто първият реши да играе самостоятелно и шутира в навън. Това пък не се хареса на провъзгласилия се за водач на националите ни състезател с №10.

Уелс пропиля най-чистото голово състояние в мача с настъпването на 74-ата минута. Тейлър Робъртс обезпечи съвършено центриране за младия гений, който от няколко метра, за наша наслада, прати коженото кълбо над горната греда.

Наглед спокойния мач, който нямаше да бъде несправедливо, в случай че приключи при тъждество, се обърна след една офанзива в 85-ата минута. Младият защитник на Ливърпул - Неко Уилямс още веднъж имаше еднопосочен трафик по българския фланг. Пробивът му приключи с съвършено центриране за резервата Уилямс. Играчът на Чаралтън изпревари Георги Терзиев и с компактен шут не остави никакъв късмет на Николай Михайлов.
 Снимка 500664
Източник:

Инкасираното попадение хвърли в шах нашите футболисти, които до края не съумяха да основат даже някакво голово състояние, поради което най-малко да ни е гняв, че сме се разминали с равенството...

На 15 ноември нашите ще домакинстват за последно в това издание на шампионата, когато в София одобряваме Финландия.
 Снимка 500657
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР