Продажбите на смартфона Redmi Note 7 трябваше да счупят всички

...
Продажбите на смартфона Redmi Note 7 трябваше да счупят всички
Коментари Харесай

Неочакван дефицит за Redmi Note 7

Продажбите на смарт телефона Redmi Note 7 трябваше да счупят всички върхове, а компанията очакваше огромно търсене на новия мобилен телефон. Xiaomi даже публично съобщи пред целия свят, че ще до края на месеца ще продаде 1 милион от новите смарт телефони. Пазарните анализатори показаха подозрение и се притесняваха, че Xiaomi няма да успее да се оправи с огромното търсене на този телефон и няма да задоволи плануваното търсене. Но дефицитът на Redmi Note 7 напълно не бе провокиран от огромното търсене.

Намеси се форсмажорно събитие. В своята публична страница на китайската обществена мрежа Weibo управлението на компанията разгласява публична информация, че доставките на новия смарт телефон са отсрочени с една седмица. Причината е повреда в производството. Последствията от индустриалната повреда към този момент са премахнати, само че се наложи Xiaomi да промени периодите и датите на доставка. Не се оповестява, какво тъкмо се е случило, нито каква е повода за повредата.

С същото време потребителите образуваха виртуални опашки, като единствено на комерсиалната площадка JD.com опашката от искащи да закупят новия Redmi Note 7 към този момент наброява 410 хиляди души. Очакванията са смарт телефонът да остане липсващ чак до китайската Нова година, която настава на 5 февруари. Но фона на тези проблеми, Redmi Note 7 очевидно и на световния пазар ще излезе с известно забавяне.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР