Продажбите на новия модел Mijia 518L ще започнат на 29

...
Продажбите на новия модел Mijia 518L ще започнат на 29
Коментари Харесай

Тънък смарт хладилник на Xiaomi идва с HyperOS и се управлява дистанционно

Продажбите на новия модел Mijia 518L ще стартират на 29 ноември

Умният ледник Mijia 518L е пълен 597 мм и заема единствено 0,545 м²
(снимка: Xiaomi)

У лтратънкият ледник Mijia 518L, разгласен от Xiaomi предходната седмица, към този момент е на пазара. Новият смарт артикул на китайската компания се появи в платформата JD.com на цена от $650.

Междувременно Xiaomi разкри и спомагателни характерности на модела. Mijia 518L е пълен 597 мм и заема единствено 0,545 м². Вратата се отваря под прав ъгъл от 90°, даже в случай че хладилникът е вграден в кухнята.

Разсейването на топлината се прави на дъното. Предните панели “устояват на маслени петна и изхабяване и са лесни за разчистване ”, съгласно формалната информация от Xiaomi.

Хладилната зона е с размер 358 литра, а фризерът е 78 литра. Има и поделение, оборудвано с 6 високопрецизни датчика, което поддържа температурен надзор от -20°C до 5°C. Хладилното поделение е оборудвано с антибактериален модул, който всмуква и разгражда молекулите на миризмата.

Новият смарт ледник Mijia 518L от вътрешната страна
(снимка: Xiaomi)

Mijia 518L работи с новата операционна система HyperOS, личен артикул на Xiaomi, и може да се ръководи отдалечено посредством приложението Mijia, в това число гласово, за контролиране на температурата и режимите. Хладилникът поддържа безжични актуализации „ по въздуха ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР