Продажбите на луксозни автомобили в България продължават да са около

...
Продажбите на луксозни автомобили в България продължават да са около
Коментари Харесай

4 ферарита и ново Бугати са купени у нас за година

Продажбите на първокласни коли в България не престават да са към 10% от всички на нови коли и през 2018 година, като измежду тях има екзотични и скъпи модели на Бугати, Макларън, Ламборгини, Астън Мартин, Ролс-Ройс и други.

Това демонстрират данните за регистрациите на транспортни средства, публикувани от Пътна полиция, представени от Дневник.

За година първа регистрация в страната е минало едно чисто ново Бугати. Към момента единственият настоящ модел на марката е Широн, с цена към 5 млн. лева От данните на Пътна полиция не оказва се какъв брой автомобила от марката има все още в страната.

Иначе български номера през тази година са поставили един чисто нов Ролс-Ройс и 10 използвани, като от марката в страната към този момент има 53 коли. В регистрите участва и едно ново Ламборгини, с което общата численост коли от този тип доближава 57.

Два нови Астън Мартин и пет втора употреба са регистрирани в България през предходната година, като общият им брой е 26. Новите макларъни също са два, само че няма данни какъв брой са като цяло за страната.

Любимата марка супер спортни коли на българите с благоприятни условия остава Ферари, като за година са импортирани седем чисто нови и 18 използвани, с цел да стигне общият брой 84. Търсещите първокласна кола, която не се среща постоянно, са купили също 11 нови и 35 втора употреба Бентли и те към този момент са 194.

През предходната година в България са регистрирани и четири нови коли Тесла, като броят на хитовите електрически автомобили от марката у нас към този момент е 70.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР