Продажбата на китайска валута, въпреки инвестираните от Русия над $

...
Продажбата на китайска валута, въпреки инвестираните от Русия над $
Коментари Харесай

Китайски капан за руски вложения от над $ 100 милиарда

Продажбата на китайска валута, макар вложените от Русия над Щатски долар 100 милиарда, изисква настрана съглашение с Китай. Това се показва в презентация на Централната банка на Руската федерация (РФ), готова за среща с членове на държавното управление, на която се разисква бъдещето на златните запаси и проектите за попълването им с „ другарски “ валути.

Според документа, представен от Bloomberg, съветските управляващи преглеждат опцията за закупуване на юани и други " меки " валути за Щатски долар 70 милиарда. В същото време Централната банка признава, че след налагането на глобите и възбраната за транзакции с долари и евро, не е елементарно да се намерят други надеждни валути.

Изборът се свежда до няколко „ другарски “ страни. Но турската лира не може да излезе от спиралата на хроничната обезценка и за 10 години е изгубила 90% от цената си. Дирхамът на ОАЕ е „ политически риск “, отбелязва Централната банка, поради информацията, че висши американски чиновници са посещавали емирствата, настоявайки Дубай да не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР