Прочутият италиански режисьор и писател Паоло Дженовезе, който вече е

...
Прочутият италиански режисьор и писател Паоло Дженовезе, който вече е
Коментари Харесай

Посолство на Италия: Известният режисьор и писател Паоло Дженовезе посещава България за две ексклузивни срещи

Прочутият италиански режисьор и публицист Паоло Дженовезе, който към този момент е одобрен от рецензията за неведнъж наградения филм „ Перфектни непознати ”, дойде в България за две извънредни кино-литературни срещи, проведени от Посолството на Италия и Италианския културен институт в София в съдействие с CineLibri и Colibri.

Първата среща ще се състои през днешния ден, 28 февруари, от 18:00 ч. в културния център Casa Libri, където Дженовезе ще показа романа си „ Супергерои ” и едноименния филм, към този момент познати на българската аудитория.

На 1 март от 18:15 ч. пък Дженовезе ще бъде в кино „ Люмиер ”, с цел да участва на формалната премиера в България на комедийната си драма „ Първият ден от моя живот “. Филмът споделя историята на тайнствен мъж, който се показва на четирима разочаровани от живота хора, предлагайки им договорка: да им даде една седмица, с цел да им покаже какъв би бил светът без тях и по този начин да им помогне да придадат нов смисъл на съществуването си. Във кино лентата играят едни от най-обичаните артисти на италианското кино: Тони Сервило, Валерио Мастандреа, Маргарита Буй, Сара Серайоко, Габриеле Кристини и Витория Пучини. След прожекцията ще се състои показване на едноименния разказ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР