Прочутият футболен агент Жорже Мендеш вярва, че полузащитникът на Уулвърхемптън

...
Прочутият футболен агент Жорже Мендеш вярва, че полузащитникът на Уулвърхемптън
Коментари Харесай

Мастит агент договаря нов полузащитник за Реал

Прочутият футболен сътрудник Жорже Мендеш има вяра, че полузащитникът на Уулвърхемптън Рибен Невес може да се окаже идеалното решение на проблемите на Реал Мадрид в средата на терена.

"Белия балет " страда от липса на качествени други възможности за Каземиро в ролята на отбранителен халф, до момента в който Тони Кроос и Лука Модрич стартират да застаряват. Мендеш вижда това като отлична опция да пласира един от своите клиенти на "Сантиаго Бернабеу ".

Невес е безусловно корав титуляр в селекцията на Нуно Еспирито Санто при "вълците " и е виждан като състезател с капацитет за още по-голям клуб. 22-годишният португалец би коствал на Реал към 50 милиона евро. Тази сума обаче може да намалее, в случай че "кралете " предложат и собствен непотребен футболист на британския клуб.

Другите варианти пред управлението на испанския гранд за тази позиция са халфа на Борусия Дортмунд Юлиан Вайгел и този на Наполи - Фабиан Руис. И двамата обаче няма да са налични за трансфер през зимата, до момента в който Мендеш има вяра, че договорка за Невес може да бъде осъществена още през януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР