Прочутата оперна дива Анна Нетребко е хоспитализирана. Лекарите са диагностицирали

...
Прочутата оперна дива Анна Нетребко е хоспитализирана. Лекарите са диагностицирали
Коментари Харесай

Оперна звезда влезе в болница с корона - slava.bg

Прочутата оперна дива Анна Нетребко е приета в болница. Лекарите са диагностицирали пневмония, провокирана от COVID-19. Това разкрива персонално световноизвестното сопрано в своя профил в Инстаграм.

По думите на певицата, тя към този момент пети ден се намира в болница. Нетребко отбелязва, че чака скоро положението й да стартира да се усъвършенства. „ Дойдох в болничното заведение в точния момент и ми оказват нужната помощ “, написа тя.

Сопраното споделя, че се изолирала незабавно, щом почувствала, че се разболява. В началото тестванията й за ковид показвали негативни резултати. Впоследствие обаче тя въпреки всичко се обърнала към профилирана помощ от медицински експерти.

По-рано медии оповестиха, че Анна Нетребко е оповестила решението си да се самоизолира, незабавно щом станало ясно, че нейни сътрудници са инфектирани с COVID-19. Пръв възпален се оказал солистът на Болшой спектакъл Илдар Абдразаков. Антитела са открити и в организма на брачна половинка на примата - оперният артист Юсиф Ейвазов, само че синът и Тиаго е здрав.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР