Прочетох какво е казала госпожа Сачева и мисля, че коректно

...
Прочетох какво е казала госпожа Сачева и мисля, че коректно
Коментари Харесай

Гроздан Караджов спряган, но не и договорен транспортен министър

" Прочетох какво е споделила госпожа Сачева и мисля, че правилно е споделила, че името ми е спрягано, а не е било договаряно за поста министър на превоза в първия изследователски мандат за сформиране на правителств. ".

Toва съобщи пред News.bg депутатът от " ИТН " Гроздан Караджов по размяната на шпаги сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия след репликата на Бойко Борисов, че точно от Българска социалистическа партия са отговорни да няма държавно управление с първия мандат с министър в негово лице. И тази заран заместник-председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Деница Сачева в телевизионно изявление съобщи, че неговото име е било спрягано за транспортен министър в първия мандат за сформиране на държавно управление. Междувременно от Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Георги Свиленски непосредствено упрекнаха ГЕРБ в неистина.

В какъв кръг и кой го е спрял, Караджов не може да разбере. Той е водил диалози с управлението на Има Такъв Народ и персонално с водача на групировката Слави Трифонов, само че с тях диалози за такава позиция публично не са водени. За поста в Министерство на превоза, персонално диалози с Караджов не са водени.

Относно гласуването на ротационния кабинет Денков/Габриел през вчерашния ден в Народното събрание, Караджов уточни, че болшинството, с което разполага и запасът от заем на доверие е доста огромен - 132 гласа и умерено може да има 4-годишен мандат.

Припомняме, че Гроздан Караджов бе и министър на районното развиване и благоустройството в постоянния кабинет на четворната коалиция - ПП-ДБ-БСП и Има Такъв Народ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР