Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита

...
Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита
Коментари Харесай

Проблемите със здравето на Нана нямат край

 Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита борба с рака, в този момент Нана има нов мотив за терзание.

Преди броени дни водещата на " Съдебен спор "   е схванала за сериозен здравословен проблем, който си е предизвикала още през лятото. Тогава не схванала каква пакост е сътворила, а докторите й съобщили преди няколко дни.

Заедно със брачна половинка си и тяхното дете през лятото отишли на отмора в Маями. Тв водещата решила, че там е мястото, където би трябвало да научи сина си да кара кънки. Като дребна Нана обожавала да шпори леда с кънките и пази хубави мемоари от това далечно минало.

" И аз като някогашна кьнкьорка, нищо че не съм карала от 15 години, се качих на едни ръчно направени кънки. Естествено, детето се преби доста сполучливо. Аз нали пребивавам с концепцията, че съм върха на сладоледа, се втурнах да го избавям, само че не съумях да взема завоя в бързината. И като се изтрясках и паднах по тил, на кръст, всячески - дотам, че си изкарах въздуха и цялото тяло ме заболя. Не знаех, че съм счупила опашката си, допреди два дни ", показа Нана в " На кафе ", написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР