Проблемите за Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9

...
Проблемите за Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9
Коментари Харесай

Разследват болница в Лондон за злоупотреба с личните данни на Кейт Мидълтън

Проблемите за Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от не стопират. Източници на „ Асошиейтед прес “ оповестяват, че болничното заведение, в която принцесата на Уелс претърпя коремна интервенция, се проверява за корист с персоналните данни на Мидълтън.

Според данните „ минимум един чиновник се е опитал да отвори досието на пациентката “. „ Потвърждаваме, че получихме отчет за корист с персоналните данни и ревизираме информацията “, обявиха от службата на комисаря по информацията.

Таблоидът „ Дейли мирър “ оповестява, че минимум един човек се е опитал да прегледа досието на Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от до момента в който тя е била пациент на болничното заведение през януари. От двореца Кенсингтън обявиха, че следствието е „ в ръцете на клиниката “. От болничното заведение не дават отговор на запитванията на „ Асошиейтед прес “.

Здравният министър на Англия Мария Коулфийлд разгласи, че и полицията е известена за следствието. „ Дали ще подхващат дейности, зависи напълно от тях “, сподели тя.

„ Човек може да си навлече доста съществени проблеми за разглеждане на медицински досиета, които не би трябвало да преглежда “, сподели още министърът в изявление.

Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от минава през сложен интервал от ПР позиция. Първо стана ясно, че нейна фотография с децата, оповестена за 8 март, е била ретуширана. Заради несъответствията, фрагментът беше свален от водещи фотографски организации по целия свят. Това докара до най-различни тайни теории за здравословното положение на принцесата и къде е тя, предава БТВ.

По-късно втори кадър, още веднъж сниман от Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, беше посочен като манипулиран.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР