Проблемите за футболния Берое няма край. Освен финансовата криза и ...

Проблемите за футболния Берое няма край. Освен финансовата криза и

Драма в Стара Загора: Феновете на Берое вземат властта в клуба, не позволиха на Петър Колев да тренира отбора

Проблемите за футболния Берое няма край. Освен финансовата рецесия и неяснотите към бъдещето на клуба, през днешния ден стартът на зимната подготовка на заралии бе осуетен от почитатели на " зелено-белите ". Привържениците не разрешиха на Петър Колев да изведе своите играчи на подготвителното игрище.
 Феновете на Берое желаят акциите за 1 лев, вършат чистка
Феновете на Берое желаят акциите за 1 лев, вършат чистка

Повече детайлности

Привържениците разговаряха със старши-треньора на всеослушание, след което разкриха пред футболистите, че има обезпечени пари и до една седмица ще бъде образувано сдружение, което да вземе акциите.
 Още двама инфектирани с ковид в Берое
Още двама инфектирани с ковид в Берое

Проблемите на заралии се задълбочават

Играчите, които изберат да останат в отбора, ще би трябвало да понижат заплатите си.

" Има обезпечени пари, би трябвало да се образува сдружение. До една седмица ще има развиване. До една седмица ще има развиване проблема Берое във финансово отношение. Ще бъдат конкретизирани всички неща. С всеки един от вас ще бъдат водени диалози за понижаване на заплатите. Новото сдружение няма да може да устоя тима по метода, по който беше до момента ", съобщи един от почитателите пред футболистите на Берое.
 Петър Колев отхвърля да се раздели с Берое?
Петър Колев отхвърля да се раздели с Берое?

Водят се тежки договаряния

" Знам, че доста от вас са подготвени незабавно да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града на останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате поддръжката ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас. Не желаеме нищо съответно в този момент, само че всеки да обмисли добре какви са неговите упования и да има подготвеност да беседва. Винаги сме излизали от тази обстановка. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата би трябвало да вземем решение и да отидат на лагер тези, които желаят да играят в Берое ", добави той.

Източник: topsport.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg