Проблемите с пандемията, които имаме вече близо две години, направиха

...
Проблемите с пандемията, които имаме вече близо две години, направиха
Коментари Харесай

Три лесни стъпки, за да привлечете позитивната енергия у дома

Проблемите с пандемията, които имаме към този момент близо две години, направиха всекидневието ни доста по-динамично и изпълнено с тествания. Мнозина имат здравословни проблеми, нестабилни приходи и несигурни работни места. Всичко това води до доста отрицателна сила към нас, която се отразява на нашето здраве, връзката ни с други хора и генерално върху нашето всекидневие.

Ако един човек излъчва доста отрицателна сила, това може да бъде изписано на лицето му и да отблъсква близките. Негативното му въодушевление, склонността му да избухва и да влиза в разногласия може да са подбудени от всички неприятности, които се случват, само че това не значи, че би трябвало да се помиряваме с това състояние. Самите ние можем да си помогне, като притеглим позитивната сила, с цел да водим и по-щастлив живот.

Ето няколко метода, с които това може да се случи по-лесно

 

Подредете дома си

Вероятно това се схваща от единствено себе си, само че си коства да повторим, че разхвърляната къща е по-малко удобна за позитивни трептения. Подреждането и почистването на дома ви не е нещо, което ще зарадва всички, само че ще ви се отрази извънредно благотворно.

Не се колебайте да разчистите дома си от остарели и ненужни движимости, по този начин както желаете да се освободите от отрицателната сила. Ще видите, че тогава ще имате по-ясен разум и ще се почувствате по-леки. Ще усетите уюта, който може да придаде чистотата и реда във вашия дом, тъй като няма нищо по-хубаво от това домът ви да наподобява добре и постоянно подготвен да посрещне посетители. Тук не става въпрос за това всекидневно да подреждате шкафовете си и да сортирате облеклата си по цветове. Погрижете се в дома ви да няма разхвърляни предмети, мръсни мебели или домашен уреди. С вярната дисциплинираност ще усетите какъв брой положителен човек можете да бъдете.

Предпочитайте естествената светлина

Светлината има огромно въздействие върху настроението ни, тъй че оставете естествена светлина във вашия дом и там, където прекарвате по-голямата част от деня си. В колкото повече естествена светлина се къпете, толкоз по-добре ще се чувствате, както през лятото, по този начин и през зимата. Да стоите на светната лампа придава още повече мрак и възприятие за нещо затъмнено, по тази причина приемете слънчевите лъчи. Не спирайте светлината с завеси или щори денем. Веднага ще усетите прилива на сила и положително въодушевление, тъй като слънцето може да се отрази добре на целия ви организъм.

Добавете растения

За да увеличите силата си, е належащо да внесете малко природа във вашия дом. Няма нищо по-добро от растенията, които да ви дават тази глътка пресен въздух всеки ден. Те имат доста позитивно въздействие върху благосъстоянието и психологичното здраве, изключително нефритеното дърво. За да увеличите резултата, изберете бамбук или кактуси, които са известни с това, че могат да пазят злонамерените хора. Освен това може да изберете и хризантеми, които предотвратяват напрежението и разногласията, или даже жасмин и орхидея за образно наслаждение.

Цветята са извънреден енергиен източник, като внасят спомагателен уют в дома ви. Дори и да не сте от най-големите им фенове, не се лишавайте от този натурален живот, който те носят със себе си. Всеки, който влезе във вашия дом, ще забележи цветята ви и това ще му направи положително усещане, тъй като това демонстрира, че вие сте грижовни стопани. В никакъв случай обаче не слагайте изкуствени цветя у дома, тъй като те не носят добра сила.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР