Проблемите на Шакира с данъчните власти не са от вчера,

...
Проблемите на Шакира с данъчните власти не са от вчера,
Коментари Харесай

Шакира продължава да укрива данъци

Проблемите на Шакира с данъчните управляващи не са от през вчерашния ден, само че не престават да се натрупват като лавина.

Още през 2014 година певицата е известена, че дължи немалка сума, защото е живеела за непрекъснато на територията на Испания.

Това е началото на връзката й с Жерар Пике, с който сега са разграничени. Доказателствата за непрекъснатото прибиваване на изпълнителката на територията на страната са неопровержими - визити във фризьорски и козметични салони, в клиника по време на бременността с първото ѝ дете, както и наемането на звукозаписно студио покрай Барселона. Самата Шакира се похвалила в обществените мрежи, че дружно с Пике през 2013 година си купили къща в испанското село Есплуга. Първото им дете даже е записано в гражданския указател на Барселона.
Държавното обвиняване твърди, че Шакира е употребила "конспиративна мрежа " за укриване на приходите си - компании, представяни като официални притежатели на приходите от професионалната активност на певицата. Споменават се 14 компании на Британските Вирджински острови, Малта, Люксембург, Съединени американски щати и Панама. Големият размер на данъчната машинация и потреблението на тези компании са двете утежняващи условия по шестте обвинявания против изпълнителката.
Очаква се насрочване на правосъден развой в най-кратки периоди, което прави влизането на Шакира в пандиза напълно действително.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР