Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а

...
Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а
Коментари Харесай

ДПС: Не сме част от политическото блато; Доган е единственият държавник

Проблемите на жълтите павета се вземат решение на жълтите павета, а не другаде. Опитите да ни включат и Движение за права и свободи в политическото тресавище, което е разследване на войната на институциите, няма да съумеят. Това заявява водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в сряда във връзка митингите, предизвикани от събития, осветили точно Движение за права и свободи, Ахмед Доган и Делян Пеевски като знак на превзетата страна.

" Още в началото на опълчването на институциите ние предупредихме, че войната сред институциите ще докара до политическа, парламентарна и конституционна рецесия ", сподели Карадайъ и мина към анализ на събитията към така наречен лятна резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парк " Росенец " край Бургас.

" Проблем на Росенец няма! Ако някой има искания, за каквито и да са съгласно тях нарушавания, то има способени органи, които могат да се сезират. Тези въпроси не се вземат решение нито на територията на частен парцел, нито на формален плаж законно предан на концесия, нито на камънака, който всички видяха ", сподели Карадайъ и продължи:

" На Росенец бяха едни бутикови партийки с дежурните митинги и протестиращи и едни проведени агитки, за които през вчерашния ден разбрахме кой и по какъв начин ги провежда, с бомбички и запалителни течности. Преди 1-2 седмици четох по медиите, че медийно-политическата група " Капитал " се заканва за мира в страната. Може би по тази причина бяха на Росенец, само че не им сe получи ".

Изявлението приключи с прослава на Движение за права и свободи и създателя му Ахмед Доган, избран като " единствения общественик в най-новата ни история ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР