Проблемите между семейство Бекъм и най-големия им син Бруклин стават

...
Проблемите между семейство Бекъм и най-големия им син Бруклин стават
Коментари Харесай

Проблеми в Рая: Ето какво се случва в семейство Бекъм

Проблемите сред семейство Бекъм и най-големия им наследник Бруклин стават все по-големи и нерешими. Първите злословия за раздор дохвърчаха при започване на лятото, само че в този момент връзките наподобяват още по-сложни, написа fakti.bg.

23-годишният правоприемник на Виктория и Дейвид е напълно захласнат от брачната половинка си Никола Пелц, за която се ожени при започване на април. Пищната женитба бе в имението на бащата милиардер на булката – Нелсън. Отказана обаче беше втора гала в британската провинция, където семейство Бекъм имат лично имение.

През лятото младите съпрузи отделиха време за отмора и обиколки с яхтата на родителите на Никола, само че бяха прекомерно заети за почивка с Дейвид и Виктория. „ Моят наследник е вманиачен по това момиче “, обича да повтаря певицата от „ Спайс Гърлс “ пред другари и в последно време доказателствата за това валят едно след друго.

Семейство Бекъм били доста засегнати от отчуждаването на Бруклин, който непрекъснато звънял на тъста си Нелсън за бизнес препоръки. Не се интересувал обаче много-много от мнението на татко си Дейвид и майка си Виктория. Американецът считал даже да поддържа финансово новото начинание в търговията с чили сос. „ Семейство Пелц може да му предложи неща, които Бекъм не могат във връзка с търговски връзки “, разкрива източник пред „ Дейли Мейл “.

Според британското издание пукнатините сред двете фамилии се появили още при първата им среща – когато Бекъмови били поканени да се срещнат със сватовете в имението им във Флорида. Тогава те постъпили както всекидневно – пратили защита да ревизира дали всичко е несъмнено преди визитата им. Това ядосало доста Пелц, които са задоволително богати и могат чудесно да се грижат за гостите си. „ Все едно Пелц са по-ниско от Бекъм. Така най-малко беше изтълкувано това деяние “, настояват осведомени със студената война сред англичаните и американците.

Всичко може да бъде изгладено по време на Седмицата на модата в Париж този месец, когато Виктория ще има свое лично ревю. Тя е поканила Бруклин, Никола и цялото ѝ огромно семейство, само че към момента не е ясно дали те ще дойдат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР