Проблеми с услугата на Виваком“, неадекватни служители и техници, невъзможност

...
Проблеми с услугата на Виваком“, неадекватни служители и техници, невъзможност
Коментари Харесай

Фрапираща некомпетентност и безхаберие: Ако сте се опарили от „Виваком“ – разкажете ни!

Проблеми с услугата на „ Виваком “, несъответстващи чиновници и техници, неспособност клиентите да се откопчаят, даже и да не получават това, за което заплащат! Поредица от сходни сигнали заливат публицистичната поща на Tribune.bg /  [email protected] /, както и страницата ни във Facebook. Клиенти непрестанно задават въпроса по кое време медиите ще съберат храброст да разгласят война на неточния търговец, който се възползва от мощната си позиция на пазара, с цел да извива ръцете на елементарните хора.

Във времена, когато доста консуматори се сблъскват с невъзможността да се свържат по телефона с действителен човек при потребност от съпорт, клиентите на „ Виваком “ наподобява са изправени пред още по-страшната обстановка. Компанията, която е една трите огромни на пазара на телекомуникации у нас и държи забележителна част от пазара, има Call center, в който работят теоретично живи хора. Те обаче споделят по-неадекватно и от роботи и надлежно лишават жителите от услуги – постоянно такава, за която към този момент се заплаща. Обещанието на чиновници да върнат позвъняване на избрана дата пък се оказвало очакване до безкрайност.

Договорите, които се договарят по телефон и по самодейност на чиновници от централата, наподобява не постоянно дават отговор на обещаните у

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР